Recept

Toast van zoete aardappel, Boursin® knoflook en fijne kruiden en honing

met Boursin Knoflook en Fijne Kruiden

Je toastjes zullen meer kleur krijgen. Zoete aardappel en Boursin®, het pittige duo!

Summary
recipe image
Recipe Name
Toast van zoete aardappel, Boursin® knoflook en fijne kruiden en honing
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
  • Niveau Makkelijk

  • Bereidingstijd 20 min

  • Kooktijd 12 min

  • TOTALE TIJD 32 min

instructies

Nu is het jouw beurt

Handen uit de mouwen!
  • Was de zoete aardappelen. Schil ze niet en dep ze droog. Snij ze daarna in schijfjes van 1 cm dik.
  • Leg ze op een bakplaat en besprenkel met olie.
  • Zet ze 12 tot 20 minuten in de oven op ongeveer 200°C, tot ze zacht zijn.
  • Snij intussen de walnoten in grove stukken.
Het 'tadaaa'-moment!
  • Bedek de gekookte en afgekoelde zoete aardappelschijfjes met een flinke dessertlepel Boursin®.
  • Leg er de cranberry's en stukken walnoot op.
  • Strooi de geroosterde sesamzadGiet er een klein scheutje honing bovenop.en over de blini's.
  • En klaar! Krokante walnoten, smeuïge Boursin®, zoete aardappel ... een echte streling voor de smaakpapillen!

Tip

Leg de cranberry's tussen twee vellen bakpapier en plet ze met de deegrol. Zo krijg je mooie cranberryblaadjes.

  • 120 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Toast van zoete aardappel, Boursin® knoflook en fijne kruiden en honing
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 dunne, lange zoete aardappel

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Toast van zoete aardappel, Boursin® knoflook en fijne kruiden en honing
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 scheutje arachideolie

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Toast van zoete aardappel, Boursin® knoflook en fijne kruiden en honing
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 12 cranberry’s

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Toast van zoete aardappel, Boursin® knoflook en fijne kruiden en honing
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 3 walnoten

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Toast van zoete aardappel, Boursin® knoflook en fijne kruiden en honing
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 6 theelepels honing

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Toast van zoete aardappel, Boursin® knoflook en fijne kruiden en honing
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 60 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Toast van zoete aardappel, Boursin® knoflook en fijne kruiden en honing
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/2 dunne, lange zoete aardappel

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Toast van zoete aardappel, Boursin® knoflook en fijne kruiden en honing
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 scheutje arachideolie

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Toast van zoete aardappel, Boursin® knoflook en fijne kruiden en honing
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 6 cranberry’s

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Toast van zoete aardappel, Boursin® knoflook en fijne kruiden en honing
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 2 walnoten

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Toast van zoete aardappel, Boursin® knoflook en fijne kruiden en honing
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 3 theelepels honing

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Toast van zoete aardappel, Boursin® knoflook en fijne kruiden en honing
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time