In 1957, op 28-jarige leeftijd en na zijn studie en werk in de zuivelproductie richt François Boursin zijn eigen kaasmakerij op: La fromagerie Boursin®. Klik hier om de volledige geschiedenis te kennen van het merk.
In 1963 brengt François de kaas op de markt die hem wereldberoemd zal maken: Boursin Knoflook & Fijne Kruiden. Zijn geheim? De knoflook en de fijne kruiden worden pas na het pasteurisatieproces toegevoegd waardoor de fijne ingrediënten van onze beroemde kaas al hun versheid behouden.
Tot op heden is het authentieke recept van Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden onveranderd gebleven. In de loop der jaren is de kaasmakerij uitgegroeid tot een moderne productie-eenheid die de kaas wereldwijd levert. Maar wat sinds het begin geen greintje veranderd is, zijn de kwaliteit van de ingrediënten van Boursin® en zijn onvergelijkelijke room.
Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden is gemaakt van verse en natuurlijke ingrediënten met de strikte inachtneming van het authentieke recept: room, melk (natuurlijk en vers, afkomstig uit Normandië en het naburige Bretagne). Boursin® hecht een bijzondere aandacht aan de ingrediënten en voert dan ook een systematische controle uit op hun natuurlijkheid, versheid en kwaliteit.
Afhankelijk van de smaken treft u in onze heerlijke Boursin®-kazen knoflook, fijne kruiden, uien of nog peper aan … maar altijd zonder kunstmatige aroma’s. Dankzij de zorg die wij aan onze kazen besteden behouden zij hun intense en verrassende smaak.
Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.