Onze kaas

HET GEHEIM VAN BOURSIN® TUSSEN TRADITIE EN MODERNITEIT

In 1957, op 28-jarige leeftijd en na zijn studie en werk in de zuivelproductie richt François Boursin zijn eigen kaasmakerij op: La fromagerie Boursin®. Klik hier om de volledige geschiedenis te kennen van het merk.

In 1963 brengt François de kaas op de markt die hem wereldberoemd zal maken: Boursin Knoflook & Fijne Kruiden. Zijn geheim? De knoflook en de fijne kruiden worden pas na het pasteurisatieproces toegevoegd waardoor de fijne ingrediënten van onze beroemde kaas al hun versheid behouden.

BOURSIN®, EEN KAAS GEMAAKT MET PASSIE

Tot op heden is het authentieke recept van Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden onveranderd gebleven. In de loop der jaren is de kaasmakerij uitgegroeid tot een moderne productie-eenheid die de kaas wereldwijd levert. Maar wat sinds het begin geen greintje veranderd is, zijn de kwaliteit van de ingrediënten van Boursin® en zijn onvergelijkelijke room.

Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden is gemaakt van verse en natuurlijke ingrediënten met de strikte inachtneming van het authentieke recept: room, melk (natuurlijk en vers, afkomstig uit Normandië en het naburige Bretagne). Boursin® hecht een bijzondere aandacht aan de ingrediënten en voert dan ook een systematische controle uit op hun natuurlijkheid, versheid en kwaliteit.

Afhankelijk van de smaken treft u in onze heerlijke Boursin®-kazen knoflook, fijne kruiden, uien of nog peper aan … maar altijd zonder kunstmatige aroma’s. Dankzij de zorg die wij aan onze kazen besteden behouden zij hun intense en verrassende smaak.