Recept

Rood witloofblad gevuld met Boursin® knoflook en fijne kruiden en gekonfijte tomaat

met Boursin Knoflook en Fijne Kruiden

Een vernieuwend en eenvoudig recept om witloof te herontdekken!

Summary
recipe image
Recipe Name
Rood witloofblad gevuld met Boursin® knoflook en fijne kruiden en gekonfijte tomaat
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
  • Niveau Makkelijk

  • Bereidingstijd 15 min

  • Kooktijd 0 min

  • TOTALE TIJD 15 min

instructies

Nu is het jouw beurt

Handen uit de mouwen!
  • Snij de basis van de witloof weg en maak de blaadjes los.
  • Spoel ze onder water en droog ze af. Laat ze afkoelen.
Het 'tadaaa'-moment!
  • Leg in het midden van elk blad een theelepel Boursin® knoflook en fijne kruiden, gevolgd door een kwartje gekonfijte tomaat en een takje oregano.
  • En klaar! Je tafelgenoten zullen aangenaam verrast zijn met deze verfijnde hapjes.
  • 100 gram de Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Rood witloofblad gevuld met Boursin® knoflook en fijne kruiden en gekonfijte tomaat
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 3 rode witloofstronken

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Rood witloofblad gevuld met Boursin® knoflook en fijne kruiden en gekonfijte tomaat
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 potje gekonfijte kerstomaten

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Rood witloofblad gevuld met Boursin® knoflook en fijne kruiden en gekonfijte tomaat
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 12 takjes oregano

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Rood witloofblad gevuld met Boursin® knoflook en fijne kruiden en gekonfijte tomaat
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 50 gram de Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Rood witloofblad gevuld met Boursin® knoflook en fijne kruiden en gekonfijte tomaat
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 2 rode witloofstronken

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Rood witloofblad gevuld met Boursin® knoflook en fijne kruiden en gekonfijte tomaat
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 potje gekonfijte kerstomaten

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Rood witloofblad gevuld met Boursin® knoflook en fijne kruiden en gekonfijte tomaat
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 6 takjes oregano

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Rood witloofblad gevuld met Boursin® knoflook en fijne kruiden en gekonfijte tomaat
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time