Recept

Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin

met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

Deze bladerdeeg hapjes garanderen een vakantiepauze met een wow-effect! Het vullen van romige en tegelijkertijd korrelige Boursin Knoflook & Fijne Kruiden, evenals gedroogde tomaten tussen goudbruine bladerdeeg, maakt het een echte traktatie!

Summary
recipe image
Recipe Name
Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
  • Niveau Makkelijk

  • Bereidingstijd 25 min

  • Kooktijd 20 min

  • TOTALE TIJD 45 min

instructies

Nu is het jouw beurt

Bladerdeeg
  • Rol het deeg uit tot een minimum van 5 mm dik.
  • Snijd bladeren of andere vormen in het deeg en verspreid het bladerdeeg over de voorbereide platen.
  • Bestrijk het bladerdeeg met ei, bestrooi het met zout en laat het 15 minuten afkoelen.
  • Bak 15-20 minuten in de oven op 180°C.
Vulling
  • Meng Boursin met tomaten, voeg room toe in twee porties.
Combineer en Serveer
  • Halveer de bladerdeeg horizontaal. Smeer de Boursin-mouse op het bladerdeeg met behulp van een knijpzak of theelepels
  • Strooi er wat zout op en maak er een broodje van.
  • 300 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 500 gram bladerdeeg

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 ei

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 3-4 gedroogde tomaten in olie, uitgelekt, gehakt

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 2 dl volle room, stijf geslagen

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 2 handvol postelein

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Meel

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Zout

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 150 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 250 gram bladerdeeg

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/2 ei

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1-2 gedroogde tomaten in olie, uitgelekt, gehakt

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 dl volle room, stijf geslagen

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 handvol postelein

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Meel

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Zout

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Bladerdeeg hapjes gevuld met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time