Gevulde eieren met Boursin
met Boursin Peper en Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
Eieren met een verschil en ongelooflijk lekker!
Deze hapjes met gerookte zalm garanderen een heerlijk gerecht tijdens de kerstdagen! De combinatie met romige en tegelijkertijd korrelige Boursin Sjalot & Bieslook, evenals gerookte zalm tussen aardappelschijfjes, maakt het een echte traktatie!

Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 15 min
Kooktijd 25 min
TOTALE TIJD 40 min
Tip
Doe de aardappelen in koud water en breng het water aan de kook om ervoor te zorgen dat ze grondig gekookt zijn en heel blijven.
60 gram Boursin Sjalot & Bieslook

400 gram aardappelen

60 gram gerookte zalm

Een scheutje olijfolie

Sesamzaad

30 gram Boursin Sjalot & Bieslook

200 gram aardappelen

30 gram gerookte zalm

Een scheutje olijfolie

Sesamzaad

Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.