Recept

Mimosa-eitjes met Boursin Truffel (Paasspecial)

met Boursin® Truffel

Met dank aan @ZestyManou!

Summary
recipe image
Recipe Name
Mimosa-eitjes met Boursin
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
  • Niveau Gemiddeld

  • Bereidingstijd 10 min

  • Kooktijd 12 min

  • TOTALE TIJD 22 min

instructies

NU AAN JOU!

Handen uit de mouwen!
  • Kook de eieren 12 minuten en laat ze afkoelen in ijswater.
  • Meng in een blender de bieten met het water tot je roos water krijgt.
  • Pel de eieren en dompel ze in het roze water. Laat 4 uur of een nacht marineren in de koelkast.
  • Hoe langer ze weken, hoe meer kleur ze zullen hebben, dus controleer de kleur voordat je ze eruit haalt.
  • Halveer de eieren en verwijder alle dooiers.
  • Meng de dooiers met de Boursin met Truffelsmaak, de room, peper en zout. Proef en pas de smaak aan.
  • Plaats het mengsel in een spuitzak, vul de eierholtes en garneer met de preikiemen.
  • 4 personen
  • 5 eieren

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Mimosa-eitjes met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/2 Boursin met Truffelsmaak

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Mimosa-eitjes met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 2 el kookroom

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Mimosa-eitjes met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1/2 liter water

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Mimosa-eitjes met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 grote gekookte biet

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Mimosa-eitjes met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Peper en zout

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Mimosa-eitjes met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Om de eitjes te decoreren: waterkers, preikiemen, citroenschil.

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Mimosa-eitjes met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time