Bord met lentegroenten en Boursin
met Boursin® Sjalot & Bieslook, Zwarte Peper, Vijgen & 3 Noten of Natuur
Dipgroenten zijn kleurrijk en lekker fris. En in combinatie met Boursin? Gewoon onweerstaanbaar!
Een heerlijke ovengebakken zalmfilet met een krokante korst van panko, verse kruiden, olijfolie en citroen.
Tja, zalm en Boursin® blijven nu eenmaal een héle fijne combi. Daarom serveren we de zalm op een bedje van luchtig opgeklopte Boursin® in de smaak sjalot & bieslook.❤
Geniet ervan!
Recept gemaakt door @Beaufood

Niveau Gemiddeld
150 g Boursin® Sjalot & Bieslook

700 g zalmfilet

4 el ahornsiroop

80 g panko

10 g verse peterselie

15 g dille

Rasp van 1 biologische citroen

100 ml slagroom

Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.