Gnocchi met gegratineerde pompoen
met Boursin® 3 Noten
Gnocchi met gegratineerde pompoen
Op zoek naar een heerlijk herfstgerecht? Deze romige ovenschotel combineert de rijke smaken van pompoen, Oosterse champignons, spinazie en Boursin® 3 Noten.
De krokante walnoot-salietopping voegt een knapperige twist toe aan dit ultieme comfortfood.
Perfect voor een gezellige herfstschotel voor vier!

Niveau Gemiddeld
TOTALE TIJD 50 min.
150 g Boursin® 3 Noten (ev. extra Boursin® ter garnering)

500 g korte pasta naar keuze

1 pompoen of butternut of 600 g diepgevroren pompoenblokjes

250 g cremini champignons of Oosterse paddenstoelenmix

150 g witte beukenzwam

60 g tomatenpuree

120 g fijngehakte walnoten

verse salie, fijngehakt

2 eetlepels ongezouten boter

2 eetlepels olijfolie extra vierge

1 ui, fijngehakt

4 teentjes knoflook, fijngehakt

½ theelepel chilivlokken

4 handjes verse spinazie

1 theelepel gedroogde oregano

1/4 theelepel nootmuskaat

700 ml groentebouillon

80 g Parmezaanse kaas, geraspt

Italiaanse kruiden of spaghettikruiden

peper en zout naar smaak

Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.