Orzosalade
met Boursin® Olijf & Rozemarijn
Verlang je naar een heerlijke zomerse maaltijd vol verrassende smaken? Laat je verleiden door deze orzosalade met geroosterde paprika, sappige courgette en de verfrissend nieuwe Boursin® Olijf & Rozemarijn!
Een smaakvol en snel vegetarisch recept. Deze Griekse pitabroodjes met tzatziki, geroosterde kikkererwten en Boursin®Olijf & Rozemarijn zijn perfect als gezonde lunch of licht diner.
Knapperige groenten, kruidige kikkererwten, romige tzatziki en de fijne smaak van Boursin® zorgen samen voor een mediterraanse smaakbom.

Niveau Gemiddeld
Tip
Wil je extra pit? Voeg een snufje cayennepeper toe aan de kikkererwtenkruidenmix!
Varieer met groenten en toppings naar keuze!
Ingrediënten voor de geroosterde kikkererwten

1 klein blik kikkererwten – gespoeld en uitgelekt

1 theelepel paprikapoeder

½ theelepel komijnpoeder

¼ theelepel knoflookpoeder

¼ theelepel uienpoeder

Snuf kaneel

Snuf zout

Olijfolie

Ingrediënten voor de pitabroodjes


4-6 pitabroodjes zelfgemaakt of kant-en-klaar

200 g kerstomaatjes – gehalveerd

½ komkommer – in halve maantjes

½ rode ui – in fijne ringen

Tzatziki – zelfgemaakt of kant-en-klaar

Optioneel: verse groene kruiden

Heerlijke recepten, verrassende
ideeën en meer.