Pittige pasta Méditerranée
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
De pasta Méditerranée is perfect voor de liefhebber van pittig eten.
Een heerlijk plankje vol met kleine versnaperingen in de warme kerstsfeer. Geserveerd met een veelheid van kleuren en smaken om een ‘wow’ effect te creëren voor je gasten.

Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 25 min
Kooktijd 0 min
TOTALE TIJD 25 min
150 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

1 brocolli

2 appels

8 gedroogde abrikozen

80g zoete pepers

80g cranberry jam

80g vruchtenbrood

3 stervormige crackers

2 gedroogde vijgen

80g druiven

80g olijven

80g augurken

100g prosciutto ham

100g bresaola vlees

30g ongezouten pistachenoten

15g honing

Een paar takjes rosemarijn ter decoratie

Wat rode peperkorrels ter decoratie

Een paar takjes met rode bessen

75 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

1 brocolli

1 appel

4 gedroogde abrikozen

40g zoete pepers

40g cranberry jam

40g vruchtenbrood

2 stervormige crackers

1 gedroogde vijgen

40g druiven

40g olijven

40g augurken

50g prosciutto ham

50g bresaola vlees

15g ongezouten pistachenoten

8g honing

Een paar takjes rosemarijn ter decoratie

Wat rode peperkorrels ter decoratie

Een paar takjes met rode bessen

Heerlijke recepten, verrassende 
ideeën en meer.