1. Home
  2. >
  3. Recepten
  4. >
  5. Zalmpapillotten

Zalmpapillotten

Saumon en papillote

Ingrediënten

Aantallen voor
  • 1/4 pot de Boursin® Cuisine® Sjalot & bieslook
  • 2 zalmmoten
  • 1/2 courgette
  • 1/2 prei
  • 1/2 wortel
  • 4 kervel
  • Zout
  • Peper
  • 1/2 pot de Boursin® Cuisine® Sjalot & bieslook
  • 4 zalmmoten
  • 1 courgette
  • 1 prei
  • 1 wortel
  • 8 kervel
  • Zout
  • Peper
  • Currently 2.5 out of 5 Stars.
Niveau difficultydifficultydifficulty
Bereiding
Koken

Bereiding

Stap 1 Was de courgette en snijd de uiteinden af. Schil de wortel. Was de prei. Snijd de groenten in dunne staafjes. Stap 2 Vul een stoomkoker met water en laat hem opwarmen. Knip 4 vierkanten van ongeveer 25 bij 25 cm uit het vetvrije papier. Schik op elk vierkant de vis, bedek hem met twee eetlepels Boursin, voeg de groenten en de kervel toe en breng op smaak met peper en zout. Stap 3 Eluit de papillotten en leg ze gedurende 10 tot 15 minuten in de stoomkoker naargelang je de vis rosé of goed doorbakken wil.
TIP

Heb je geen stoomkoker, gebruik dan een bamboemandje dat je in de Aziatische supermarkten vindt en zet het op een pan. Anders kan je de papillotten ook in de oven laten bakken (15 min. op 180 °C).

ANDERE RECEPTEN MET DIT PRODUCT

Risotto met bospaddenstoelen
  • Currently 5 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 30 min 30 min
Groentencrumble op Indische Wijze
  • Currently 3.25 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 20 min 30 min

ONTDEK DEZE PRODUCTEN

BOURSIN® CUISINE
Mini-vlootjes Knoflook & Fijne Kruiden
Ontdek dit product
BOURSIN® CUISINE
Knoflook & Fijne Kruiden
Vind de unieke smaak van de beroemde kaas terug in al uw gerechten.
Ontdek dit product