1. Home
  2. >
  3. Recepten
  4. >
  5. Witloofblaadjes met krab en Boursin® kaas Knoflook en Fijne Kruiden

Witloofblaadjes met krab en Boursin® kaas Knoflook en Fijne Kruiden

Feuilles de chicons au crabe au fromage Boursin® Ail et Fines Herbes

Ingrediënten

Aantallen voor
  • 4 of 5 kleine witloofstronkjes uit volle grond
  • 1 blik krab van 160 gam (uitgelekt)
  • 1/2 Boursin® kaas Knoflook en Fijne Kruiden
  • De zeste van een limoen
  • Het sap van een halve limoen
  • 2 eetlepels mayonaise
  • Snufje Espelette peper
  • Currently 3 out of 5 Stars.
Niveau difficultydifficultydifficulty
Bereiding
Koken

Bereiding

Stap 1 Haal de witloofblaadjes uit mekaar en hou de mooste exemplaren bij (de rest kan je nog gebruiken in een salade). Stap 2 Doe de krab in een kom en meng met een vork onder de Boursin® kaas, de mayonaise, het limoensap en de zeste. Stap 3 Garneer de witloofblaadjes met de krabsalade. Werk af met een snufje Espelette peper.

ANDERE RECEPTEN MET DIT PRODUCT

Komkommerrolletjes
  • Currently 3 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 50 min 0 min
Maki's van courgette en Boursin® (16 stuks)
  • Currently 5 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 35 min 0 min

ONTDEK DEZE PRODUCTEN

BOURSIN® ROOMKAAS
Knoflook & Fijne Kruiden porties
Gemakkelijk te gebruiken, èn lekker! Alle versheid en intensiteit van Boursin® bewaard in een handige portie.
Ontdek dit product
BOURSIN® ROOMKAAS
Vijgen & 3 Noten
Het fruitige van vijgen met het krokante van noten !
Ontdek dit product