1. Home
  2. >
  3. Recepten
  4. >
  5. Trevisosla, andijvie en tuinkers met krab

Trevisosla, andijvie en tuinkers met krab

Salade de trévise, scarole et cresson au crabe

Ingrediënten

Aantallen voor
  • 20 blokjes Boursin® Salade & apéritif Sjalot & bieslook
  • 1 kleine krop trevisosla
  • 60g Tuinkers
  • 60g Andijvie
  • 2 stuk komkommer van 5 cm
  • 2 boîtes de 240g (140g égoutté) de crabe
  • 2 groene citroen
  • 10 el vloeibare room
  • Zout
  • Vers gemalen peper
  • Currently 0 out of 5 Stars.
Niveau difficultydifficultydifficulty
Bereiding
Koken

Bereiding

Stap 1 Was en droog de tuinkers, trevisosla en andijvie. Snij de andijviebladeren in langs de middenrib. Laat de krab uitlekken. Stap 2 Snij met een fijnsnijder of mes de peer in dunne plakjes. Snij de komkommer in kleine blokjes. Stap 3 Meng in een kom de tuinkers met de andijvie, trevisosla, krab, blokjes Boursin® Salade & apéritif Sjalot & bieslook, komkommer en peer. Breng het geheel op smaak met citroensap, vloeibare room, fleur de sel en peper. Serveer de salade onmiddellijk.

ANDERE RECEPTEN MET DIT PRODUCT

Salade van knapperige groentjes met Boursin® kaas
  • Currently 3 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 15 min 0 min
Salade van veldsla met roze garnalen en kokosmelk
  • Currently 0 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 15 min 0 min

ONTDEK DEZE PRODUCTEN

BOURSIN® SALADE
Knoflook & Fijne Kruiden
Herontdek de onweerstaanbare smaak van Knoflook & Fijne Kruiden. De frisheid van deze variëteit beantwoordt aan uw gekste behoeften !
Ontdek dit product
BOURSIN® SALADE
Sjalot & Bieslook
Boursin® Salade & Apéritif verbetert zijn recept en stelt het Sjalot & Bieslook varieteit voor!
Ontdek dit product