1. Home
  2. >
  3. Recepten
  4. >
  5. Terrine van kreeften bisque

Terrine van kreeften bisque

Terrine de bisque de homard

Ingrediënten

Aantallen voor
  • 1/4 pot Boursin® Cuisine tomaat & Mediterrane kruiden
  • 200ml kreeften bisque
  • Gelatine blaadjes (± 7g)
  • 50g garnalen
  • 1 tomaten
  • Enkele basilicum blaadjes
  • 1/2 pot Boursin® Cuisine tomaat & Mediterrane kruiden
  • 400ml kreeften bisque
  • Gelatine blaadjes (± 7g)
  • 100g garnalen
  • 2 tomaten
  • Enkele basilicum blaadjes
  • Currently 0 out of 5 Stars.
Niveau difficultydifficultydifficulty
Bereiding
Koken

Bereiding

Stap 1 De gelatine blaadjes laten weken in koud water. Stap 2 Warm de kreeften bisque op en voeg de Boursin® Cuisine Tomaat & Mediterrane Kruiden aan de soep toe. Laat even opkoken. Stap 3 Haal van het vuur en voeg er de uitgeknepen gelatineblaadjes aan toe. Roer goed. Stap 4 Giet in een schaaltje of terrinevorm en laat opstijven in de koelkast. Stap 5 Haal net voor het serveren uit de vorm en dresseer met sneetjes tomaat, garnaaltjes en basilicum. Stap 6 Serveer een stukje terrine met toast en een kleine salade.

ANDERE RECEPTEN MET DIT PRODUCT

Vegetarische lasagnes met groentjes
  • Currently 3 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 30 min 30 min

ONTDEK DEZE PRODUCTEN

BOURSIN® CUISINE
Knoflook & Fijne Kruiden
Vind de unieke smaak van de beroemde kaas terug in al uw gerechten.
Ontdek dit product
BOURSIN® CUISINE
Mini-vlootjes Knoflook & Fijne Kruiden
Ontdek dit product