1. Home
  2. >
  3. Recepten
  4. >
  5. Steak met Boursin® Cuisine 3 Pepers

Steak met Boursin® Cuisine 3 Pepers

Steak au Boursin® Cuisine 3 Poivres

Ingrediënten

Aantallen voor
  • 1/2 Pot Boursin® Cuisine 3 Pepers
  • 2 Rundvleessteaks van 180 tot 200 g
  • 1 el olie
  • 1 Pot Boursin® Cuisine 3 Pepers
  • 4 Rundvleessteaks van 180 tot 200 g
  • 2 el olie
  • Currently 0 out of 5 Stars.
Niveau difficultydifficultydifficulty
Bereiding
Koken

Bereiding

Stap 1 Haal de steaks 15 minuten vóór het bakken uit de koelkast. Smeer beide zijden in met olie. Laat een antiaanbakpan 1 minuut opwarmen en plaats de steaks in de pan. Stap 2 Bak de steaks 2 minuten aan elke kant op een fel vuur. Dit geeft een "bleu" (rood) gebakken steak. Stap 3 Verwarm de olie in een grote pan. Fruit de groenten in de pan. Kruid de groenten naar wens. Stap 4 Als u een weinig doorbakken steak verkiest, laat u de steak iets langer bakken aan beide kanten op een lager vuur. Als u een medium gebakken biefstuk wenst, laat u het vlees nog iets langer in de pan. Het is echter belangrijk om het vlees goed dicht te schroeien aan beide kanten en vervolgens het vuur lager te zetten. Stap 5 Voeg aan het einde van de baktijd zout toe en giet de pot Boursin® Cuisine in de pan. Laat de saus opwarmen tot ze vloeibaar wordt en het vlees goed omhult. Warm serveren met frietjes.

ANDERE RECEPTEN MET DIT PRODUCT

Rundsragout met paddenstoelen en peper
  • Currently 5 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 35 min 10 min
Gambas met groene asperges en pepersaus
  • Currently 0 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 35 min 20 min

ONTDEK DEZE PRODUCTEN

BOURSIN® CUISINE
Knoflook & Fijne Kruiden Light
Boursin® Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden Light combineert smaak en luchtigheid.
Ontdek dit product
BOURSIN® CUISINE
Knoflook & Fijne Kruiden
Vind de unieke smaak van de beroemde kaas terug in al uw gerechten.
Ontdek dit product