1. Home
  2. >
  3. Recepten
  4. >
  5. Salade van tuinkers met varkensborst

Salade van tuinkers met varkensborst

Salade de cresson à la poitrine de porc

Ingrediënten

Aantallen voor
  • 10 blokjes Boursin® Salade & apéritif Knoflook & Fijne kruiden
  • 2 plakjes varkensborst
  • 4 Parijse champignons
  • 1 c. à s. els wijnazijn
  • 2 grote els groene olijven
  • 1 els olijfolie
  • 5g boter
  • Zout
  • Vers gemalen peper
  • 20 blokjes Boursin® Salade & apéritif Knoflook & Fijne kruiden
  • 4 plakjes varkensborst
  • 8 Parijse champignons
  • 2 c. à s. els wijnazijn
  • 3 grote els groene olijven
  • 2 els olijfolie
  • 10g boter
  • Zout
  • Vers gemalen peper
  • Currently 0 out of 5 Stars.
Niveau difficultydifficultydifficulty
Bereiding
Koken

Bereiding

Stap 1 Was en droog de tuinkers. Bak de amandels goudbruin in een antiaanbakpan zonder vetstof op een hoog vuur. Smeer de plakjes varkensborst licht in met olie. Laat ze 10 minuten bakken op een hete gietijzeren plaat of in een roestvrijstalen pan. Plaats ze op absorberend papier om het overtollige vet te verwijderen. Stap 2 Verwijder de steeltjes van de champignons en snij de hoedjes in dikke plakken. Bak de champignons kort aan in een pan met wat boter op een hoog vuur. Snij de plakjes varkensborst in grote stukken. Stap 3 Meng in een kom de tuinkers met de varkensborst, champignons, blokjes Boursin® Salade & apéritif Knoflook & Fijne kruiden kruiden en amandels.

ANDERE RECEPTEN MET DIT PRODUCT

ONTDEK DEZE PRODUCTEN

BOURSIN® SALADE
Sjalot & Bieslook
Boursin® Salade & Apéritif verbetert zijn recept en stelt het Sjalot & Bieslook varieteit voor!
Ontdek dit product
BOURSIN® SALADE
Knoflook & Fijne Kruiden
Herontdek de onweerstaanbare smaak van Knoflook & Fijne Kruiden. De frisheid van deze variëteit beantwoordt aan uw gekste behoeften !
Ontdek dit product