1. Home
  2. >
  3. Recepten
  4. >
  5. Salade van romeinse ela met ansjovis en rode poon

Salade van romeinse ela met ansjovis en rode poon

Salade romaine aux anchois et aux rougets

Ingrediënten

Aantallen voor
  • 10 blokjes Boursin® Salade & apéritif Knoflook & Fijne Kruiden
  • 1/2 romeinse ela
  • 20g gemarineerde ansjovis
  • 1 jonge uitjes
  • 1/4 groene paprika
  • 3 rode poonfilet (diepgevroren of vers)
  • 1 els wijnazijn
  • 2 els olijfolie
  • Vers gemalen peper
  • 20 blokjes Boursin® Salade & apéritif Knoflook & Fijne Kruiden
  • 1 romeinse ela
  • 40g gemarineerde ansjovis
  • 2 jonge uitjes
  • 1/2 groene paprika
  • 6 rode poonfilet (diepgevroren of vers)
  • 2 els wijnazijn
  • 4 els olijfolie
  • Vers gemalen peper
  • Currently 0 out of 5 Stars.
Niveau difficultydifficultydifficulty
Bereiding
Koken

Bereiding

Stap 1 Was en droog de Romeinse ela. Snij de bladeren in grote stukken. Stoom de gezouten poonfilet. Snij de halve peper in dunne staafjes. Stap 2 Haal de eerste laag van de jonge uitjes en hak ze fijn. Maak een vinaigrette door de wijnazijn te mengen met zout en peper. Voeg al mengend de olijfolie toe. Stap 3 Meng in een kom de romeinse ela met de gemarineerde ansjovis, staafjes peper, poonfilet, blokjes Boursin® Salade & apéritif Knoflook & Fijne kruiden en jonge uitjes. Breng de salade op smaak met vinaigrette en serveer ze onmiddellijk.

ANDERE RECEPTEN MET DIT PRODUCT

ONTDEK DEZE PRODUCTEN

BOURSIN® SALADE
Sjalot & Bieslook
Boursin® Salade & Apéritif verbetert zijn recept en stelt het Sjalot & Bieslook varieteit voor!
Ontdek dit product
BOURSIN® SALADE
Knoflook & Fijne Kruiden
Herontdek de onweerstaanbare smaak van Knoflook & Fijne Kruiden. De frisheid van deze variëteit beantwoordt aan uw gekste behoeften !
Ontdek dit product