1. Home
  2. >
  3. Recepten
  4. >
  5. Salade van icebergsla met gerookte zalm en radijsjes

Salade van icebergsla met gerookte zalm en radijsjes

Salade iceberg au saumon fumé et radis roses

Ingrediënten

Aantallen voor
  • 10 blokjes Boursin® Salade & apéritif Sjalot & bieslook
  • 1/4 icebergsla
  • 10 radijsjes
  • 2 jonge uitjes
  • 2 grote plakken zalm
  • 2 els limoensap
  • 2 el vloeibare room
  • Zout
  • Vers gemalen peper
  • 20 blokjes Boursin® Salade & apéritif Sjalot & bieslook
  • 1/2 icebergsla
  • 20 radijsjes
  • 4 jonge uitjes
  • 4 grote plakken zalm
  • 4 els limoensap
  • 4 el vloeibare room
  • Zout
  • Vers gemalen peper
  • Currently 0 out of 5 Stars.
Niveau difficultydifficultydifficulty
Bereiding
Koken

Bereiding

Stap 1 Verwijder de eerste bladeren van de krop icebergsla en snij die in grote stukken. Was de radijzen, snij de uiteinden af en snij ze in dunne schijfjes. Stap 2 Meng in een grote kom de icebergsla met de schijfjes radijs, blokjes Boursin® Salade & apéritif Sjalot & bieslook en reepjes zalm. Breng het geheel op smaak met citroensap, vloeibare room, zout en peper. Serveer de salade onmiddellijk.
TIP

Rol de blokjes Boursin® Salade & apéritif in fijngehakte bieslook voor extra effect.

ANDERE RECEPTEN MET DIT PRODUCT

Salade van knapperige groentjes met Boursin® kaas
  • Currently 3 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 15 min 0 min
Salade van kruiden op Midden-Oosterse wijze (tabouleh)
  • Currently 0 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 20 min 10 min

ONTDEK DEZE PRODUCTEN

BOURSIN® SALADE
Knoflook & Fijne Kruiden
Herontdek de onweerstaanbare smaak van Knoflook & Fijne Kruiden. De frisheid van deze variëteit beantwoordt aan uw gekste behoeften !
Ontdek dit product
BOURSIN® SALADE
Sjalot & Bieslook
Boursin® Salade & Apéritif verbetert zijn recept en stelt het Sjalot & Bieslook varieteit voor!
Ontdek dit product