1. Home
  2. >
  3. Recepten
  4. >
  5. Pastinaakpuree met Boursin® cuisine Knoflook & Fijne Kruiden

Pastinaakpuree met Boursin® cuisine Knoflook & Fijne Kruiden

Purée de Panais au Boursin® cuisine Ail et Fines Herbes

Ingrediënten

Aantallen voor
  • 670g pastinaak
  • 2/3 kuipje groentebouillon
  • 1,5 soeplepels olijfolie
  • 40g Boursin® cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
  • 1,5 soeplepepels platte peterselie, gehakt
  • 1kg pastinaak
  • 1 kuipje groentebouillon
  • 2 soeplepels olijfolie
  • 60g Boursin® cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
  • 2 soeplepepels platte peterselie, gehakt
  • Currently 5 out of 5 Stars.
Niveau difficultydifficultydifficulty
Bereiding
Koken

Bereiding

Stap 1 Schil de pastinaken en snij ze in stukken. Stap 2 Kook ze in 20 minuten gaar in 1,5 liter water en het kuipje bouillon. Stap 3 Giet de pastinaken af en mix ze tot fijne puree. Stap 4 Meng er nu de olijfolie en Boursin cuisine onder zodat de textuur zachter wordt.
Werk af met de platte peterselie en serveer.

ANDERE RECEPTEN MET DIT PRODUCT

Zoute, mediterraanse cupcakes (6 stuks)
  • Currently 3.33333 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 40 min 20 min

ONTDEK DEZE PRODUCTEN

BOURSIN® CUISINE
Tomaat & Mediterrane Kruiden
Laat de zon in je keuken met de heerlijke Boursin® Cuisine Tomaat & Mediterrane Kruiden !
Ontdek dit product
BOURSIN® CUISINE
3 Pepers
De intensiteit van de combinatie van drie pepers geeft een pittige smaak aan uw gerechten.
Ontdek dit product