1. Home
  2. >
  3. Recepten
  4. >
  5. Mosselen marinières met room

Mosselen marinières met room

Moules marinières à la crème

Ingrediënten

Aantallen voor
  • 1/2 pot de Boursin® Cuisine Sjalot & Bieslook
  • 1kg mosselen
  • 1 sjalot
  • 1 el curry
  • 1/2 glas droge witte wijn
  • 5 bieslook
  • 1 el olijfolie
  • Zout
  • Peper
  • 1 Pot Boursin® Cuisine Sjalot & Bieslook
  • 2kg mosselen
  • 2 sjalot
  • 1 el curry
  • 1 glas droge witte wijn
  • 10 bieslook
  • 2 el olijfolie
  • Zout
  • Peper
  • Currently 0 out of 5 Stars.
Niveau difficultydifficultydifficulty
Bereiding
Koken

Bereiding

Stap 1 Was de mosselen grondig. Pel en hak sjalot fijn. Was en snij de prei. Stoof sjalot en prei aan in een grote kom, samen met de olie en de curry. Stap 2 Laat 10 min koken, en voeg daarna wijn en mosselen toe. Breng op smaak, zet deksel op de kom en laat nog eens 10 min koken. Af en toe eens roeren. Stap 3 Voeg daarna de pot Boursin Cuisine sjalot & bieslook toe, en laat nog eens 5 minuten koken. Dien warm op met een beetje versneden bieslook.

ANDERE RECEPTEN MET DIT PRODUCT

Risotto met bospaddenstoelen
  • Currently 5 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 30 min 30 min
Kippenrollade met rauwe ham
  • Currently 4.33333 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 5 min 20 min

ONTDEK DEZE PRODUCTEN

BOURSIN® CUISINE
3 Pepers
De intensiteit van de combinatie van drie pepers geeft een pittige smaak aan uw gerechten.
Ontdek dit product
BOURSIN® CUISINE
Mini-vlootjes Knoflook & Fijne Kruiden
Ontdek dit product