1. Home
  2. >
  3. Recepten
  4. >
  5. Mimosa-eieren met krab

Mimosa-eieren met krab

Oeufs mimosa au crabe

Ingrediënten

Aantallen voor
  • 25g Boursin® Roomkaas met Peper
  • 1/2 ei
  • 1/2 klein bosje bieslook
  • 1 el olijfolie
  • 1 el paprika
  • 50g Boursin® Roomkaas met Peper
  • 1 ei
  • 1 klein bosje bieslook
  • 2 el olijfolie
  • 2 el paprika
  • Currently 0 out of 5 Stars.
Niveau difficultydifficultydifficulty
Bereiding
Koken

Bereiding

Stap 1 Laat de eieren 10 min. koken in kokend water. Houd ze onder koud water en pel ze. Snijd ze in de lengte in tweeën. Scheid de dooiers van het eiwit en plet ze met een vork. Stap 2 Verbrokkel de krab in een potje en meng ze met de dooiers en de Boursin. Doe de olie erbij, breng op smaak met peper en zout. Stap 3 Hak de bieslook fijn en doe hem door de mengeling. Garneer de eiwithelften met de mengeling en bestrooi met paprika. Zet ze in de koelkast alvorens te serveren.
TIP

Je kan de krab vervangen door tonijn.

ANDERE RECEPTEN MET DIT PRODUCT

Velouté van flespompoen met Boursin® kaas 3 Pepers
  • Currently 0 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 20 min 20 min
New Yorkse Sandwich
  • Currently 5 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 10 min 0 min

ONTDEK DEZE PRODUCTEN

BOURSIN® ROOMKAAS
Zacht & Romig : Basilicum & Bieslook
Ontdek dit product
BOURSIN® ROOMKAAS
Knoflook & Fijne Kruiden porties
Gemakkelijk te gebruiken, èn lekker! Alle versheid en intensiteit van Boursin® bewaard in een handige portie.
Ontdek dit product