1. Home
  2. >
  3. Recepten
  4. >
  5. Komkommerrolletjes

Komkommerrolletjes

Komkommerrolletjes

Ingrediënten

Aantallen voor
  • 2 eetlepels fijngehakte platte peterselie en (even veel) dille
  • 1 klein teentje look (geperst)
  • 3 eetlepels geroosterde en fijngehakte pijnboompitten
  • 40 g geraspte Sbrinz-kaas AOP
  • ongeveer 4 eetlepels koolzaadolie
  • fleur de sel
  • 1 komkommer: snij die met een fijnsnijder in de lengte in plakjes van 2 mm en snij die nog eens in tweeën
  • 300 g Boursin® Poivre Noir of Boursin® Ail & Fines Herbes
  • Currently 3 out of 5 Stars.
Niveau difficultydifficultydifficulty
Bereiding
Koken

Bereiding

Stap 1 Meng de kruiden, de look, de pijnboompitten, de Sbrinz en de olie en voeg een snuifje fleur de sel toe. Stap 2 Dep de sneetjes komkommer droog met keukenpapier. Verdeel eerst de Boursin® en vervolgens de kruidenmengeling op de sneetjes komkommer en rol ze op. Prik ze vast met de tandenstokers.
TIP

Brochettespiesjes of tandenstokers om ze vast te prikken

ANDERE RECEPTEN MET DIT PRODUCT

Maki's van courgette en Boursin® (16 stuks)
  • Currently 5 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 35 min 0 min

ONTDEK DEZE PRODUCTEN

BOURSIN® APéRITIF
Knoflook & Fijne kruiden
Ontdek Boursin Apéritif Knoflook & Fijne kruiden. Deze mini roulés associëren de unieke Boursin smaak met Italiaanse hesp !
Ontdek dit product
BOURSIN® ROOMKAAS
Knoflook & Fijne Kruiden
De beroemde Boursin, smeuïg en onweerstaanbaar lekker.
Ontdek dit product