1. Home
  2. >
  3. Recepten
  4. >
  5. Kleine gratin van Boursin® cuisine sjalot & bieslook, champignons en spek

Kleine gratin van Boursin® cuisine sjalot & bieslook, champignons en spek

Petit gratin au fromage Boursin®, champignons et lardons

Ingrediënten

Aantallen voor
  • 250g Boursin® Cuisine Sjalot & Bieslook
  • 250g oesterzwammen
  • 100g gerookt spek
  • 3 eieren
  • 20cl room
  • Platte peterselie
  • Currently 2.66667 out of 5 Stars.
Niveau difficultydifficultydifficulty
Bereiding
Koken

Bereiding

Stap 1 Verwarm de oven tot 175 graden. Stap 2 Beboter 4 kleine schaaltjes, en bak het spek en de oesterzwammen in een pan. Stap 3 Meng in een kom de eieren, de room en de Boursin® Cuisine Sjalot & Bieslook. Breng op smaak met zout, peper en de platte peterselie. Stap 4 Schik het spek en de oesterzwammen op de bodem van de schaaltjes. Overgiet met het mengsel en zet 20 minuten in de oven.

ANDERE RECEPTEN MET DIT PRODUCT

Risotto met bospaddenstoelen
  • Currently 5 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 30 min 30 min
Mini pizzas met tomaten
  • Currently 5 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 20 min 20 min

ONTDEK DEZE PRODUCTEN

BOURSIN® CUISINE
3 Pepers
De intensiteit van de combinatie van drie pepers geeft een pittige smaak aan uw gerechten.
Ontdek dit product
BOURSIN® CUISINE
Knoflook & Fijne Kruiden
Vind de unieke smaak van de beroemde kaas terug in al uw gerechten.
Ontdek dit product