1. Home
  2. >
  3. Recepten
  4. >
  5. Gefrituurde hapjes van Boursin® Salade & Apéritif met een slaatje van avocado en krab

Gefrituurde hapjes van Boursin® Salade & Apéritif met een slaatje van avocado en krab

Fritots de Boursin® et sa salade avocat et crabe

Ingrediënten

Aantallen voor
  • 1/2 pot Boursin® Salade & Apéritif Knoflook & Fijne Kruiden
  • 2 el mayonaise
  • 1/2 el ketchup
  • 1/4 el komijn in poeder
  • 1 el wijnazijn
  • 1 rijpe avocado's
  • 1/2 citroen
  • 1/2 klein blik krabvlees
  • 2 el bloem
  • 2 el paneermeel
  • 13cl olie
  • 1/2 ei
  • 1 pot Boursin® Salade & Apéritif Knoflook & Fijne Kruiden
  • 3 el mayonaise
  • 1 el ketchup
  • 1/2 el komijn in poeder
  • 2 el wijnazijn
  • 2 rijpe avocado's
  • 1 citroen
  • 1 klein blik krabvlees
  • 3 el bloem
  • 4 el paneermeel
  • 25cl olie
  • 1 ei
  • Currently 0 out of 5 Stars.
Niveau difficultydifficultydifficulty
Bereiding
Koken

Bereiding

Stap 1 Voor de koekjes: breek het ei in een diep bord en leng het aan met twee lepels water. Giet het paneermeel in een diep bord. Stap 2 Rol de Boursin® Salade & apéritif in de bloem en vervolgens in het ei. Laat de aldus gevormde balletjes goed afdruipen. Rol ze vervolgens doorheen het paneermeel en controleer of ze overal goed bedekt zijn. Zet de balletjes opzij in de koelkast. Stap 3 Bereid de eikenbladsla (wassen, selecteren, water opnemen). Haal de avocado's leeg met een parisiennelepeltje* en besprenkel ze met citroen. Stap 4 Plaats de op smaak gebrachte salade in een koepel op grote borden. Verspreid de bolletjes avocado over de ela en bestrooi met krab. Besprenkel het geheel met wat van de citroen die voorzien was voor de avocado's. Stap 5 Meng de mayonaise, de ketchup en de komijn. Leng de mix aan met twee eetlepels wijnazijn. Plaats de mix in de koelkast. Stap 6 Verwarm de olie op ongeveer 160 °C. De olie moet voldoende warm zijn om de balletjes er in te plaatsen. Stap 7 Plaats de balletjes per twee of per drie in de olie en draai ze met de punt van een vork tot het paneermeel goudgeel kleurt. Laat het vet afdruipen op absorberend papier en verdeel de balletjes over de salade. Stap 8 Een parisiennelepeltje is een klein, rond lepeltje om het vruchtvlees van bepaalde fruitsoorten in kleine balletjes te snijden. De verkregen vorm is doorgaans rond.

ANDERE RECEPTEN MET DIT PRODUCT

Super-quinoa met Boursin® roomkaas, asperges en pancetta
  • Currently 0 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 20 min 10 min
Salade van tuinkers met varkensborst
  • Currently 0 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 15 min 10 min

ONTDEK DEZE PRODUCTEN

BOURSIN® SALADE
Sjalot & Bieslook
Boursin® Salade & Apéritif verbetert zijn recept en stelt het Sjalot & Bieslook varieteit voor!
Ontdek dit product
BOURSIN® SALADE
Knoflook & Fijne Kruiden
Herontdek de onweerstaanbare smaak van Knoflook & Fijne Kruiden. De frisheid van deze variëteit beantwoordt aan uw gekste behoeften !
Ontdek dit product