1. Home
  2. >
  3. Recepten
  4. >
  5. Gambas met groene asperges en pepersaus

Gambas met groene asperges en pepersaus

Gambas poivrées aux asperges vertes

Ingrediënten

Aantallen voor
  • 1/2 pot Boursin® Cuisine Drie Pepers
  • 350g grote, rauwe gamba’s (uit het vriesvak)
  • 250g groene asperges
  • 1/2 el olijfolie
  • 13g boter
  • Zout
  • 1 pot Boursin® Cuisine Drie Pepers
  • 700g grote, rauwe gamba’s (uit het vriesvak)
  • 500g groene asperges
  • 1 el olijfolie
  • 25g boter
  • Zout
  • Currently 0 out of 5 Stars.
Niveau difficultydifficultydifficulty
Bereiding
Koken

Bereiding

Stap 1 Snij het draderige uiteinde van de asperges af, was ze en snij ze schuin in schijfjes. Stap 2 Kook de asperges 10 min in warm water. Stap 3 Pel de gamba’s maar laat het uiteinde van hun staart intact. Maak op hun rug een insnede in de lengte en verwijder het zwarte darmkanaaltje. Stap 4 Doe de boter met de olijfolie smelten in een grote pan. Bak er gedurende 5 min de gamba’s in, samen met de stukjes asperge en een snuifje zout. Stap 5 Voeg Boursin Cuisine Drie Pepers toe. Voeg het citroensap toe zodra de saus kookt. Dien onmiddellijk op.

ANDERE RECEPTEN MET DIT PRODUCT

Rundsragout met paddenstoelen en peper
  • Currently 5 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 35 min 10 min
Steak met Boursin® Cuisine 3 Pepers
  • Currently 0 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 20 min 10 min

ONTDEK DEZE PRODUCTEN

BOURSIN® CUISINE
Tomaat & Mediterrane Kruiden
Laat de zon in je keuken met de heerlijke Boursin® Cuisine Tomaat & Mediterrane Kruiden !
Ontdek dit product
BOURSIN® CUISINE
Mini-vlootjes Knoflook & Fijne Kruiden
Ontdek dit product