1. Home
  2. >
  3. Recepten
  4. >
  5. Boursin® Burger

Boursin® Burger

Boursin Burger

Ingrediënten

Aantallen voor
  • 75g Boursin® Roomkaas Sjalot & Bieslook
  • 2 ronde broodjes voor hamburgers
  • 2 hamburgers van 150 à 180 g
  • 1/2 tomaat
  • 2 slablaadjes
  • 1 grote augurken
  • 1/2g boter of margarine
  • 1/2 el olie
  • Zout
  • Peper
  • 150g Boursin® Roomkaas Sjalot & Bieslook
  • 4 ronde broodjes voor hamburgers
  • 4 hamburgers van 150 à 180 g
  • 1 tomaat
  • 4 slablaadjes
  • 2 grote augurken
  • 1g boter of margarine
  • 1 el olie
  • Zout
  • Peper
  • 225gr Boursin® Roomkaas Sjalot & Bieslook
  • 6 ronde broodjes voor hamburgers
  • 6 hamburgers van 150 à 180 g
  • 2 tomaat
  • 6 slablaadjes
  • 3 grote augurken
  • 2g boter of margarine
  • 2 el olie
  • Zout
  • Peper
  • Currently 0 out of 5 Stars.
Niveau difficultydifficultydifficulty
Bereiding
Koken

Bereiding

Stap 1 Maak de broodjes warm. Was de blaadjes sla en dep ze droog. Snij de tomaat in plakjes. Snij de augurken in fijne reepjes. Stap 2 Laat boter smelten in de pan samen met de olie, bak de hamburgers gedurende 3a4 min aan elke kant. Stap 3 Besmeer de warme broodjes met Boursin sjalot & bieslook, beleg met een blaadje sla en een plakje tomaat, een hamburger, de augurken Stap 4 Sluit de hamburger en eet warm op.
TIP

Geef nog meer smaak aan het vlees, en bak op de barbecue, evenals de hamburger broodjes. 

ANDERE RECEPTEN MET DIT PRODUCT

Sandwich Mona Lisa
  • Currently 5 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 10 min 0 min
Opgerolde hapjes
  • Currently 3.75 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 45 min 0 min

ONTDEK DEZE PRODUCTEN

BOURSIN® CUISINE
Knoflook & Fijne Kruiden Light
Boursin® Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden Light combineert smaak en luchtigheid.
Ontdek dit product
BOURSIN® CUISINE
Mini-vlootjes Knoflook & Fijne Kruiden
Ontdek dit product