1. Home
  2. >
  3. Recepten
  4. >
  5. Aardappelen in de schil

Aardappelen in de schil

Pomme de terre en robe des champs

Ingrediënten

Aantallen voor
  • 1/2 pot Boursin® Cuisine Sjalot & bieslook
  • 2 grote aardappelen
  • 1/2 potje zalm of forel eitjes
  • 1/2 gele citroen
  • 1/2 bosje bieslook
  • 1 pot Boursin® Cuisine Sjalot & bieslook
  • 4 grote aardappelen
  • 1 potje zalm of forel eitjes
  • 1 gele citroen
  • 1 bosje bieslook
  • Currently 0 out of 5 Stars.
Niveau difficultydifficultydifficulty
Bereiding
Koken

Bereiding

Stap 1 Kook de aardappelen in de schil. Verwijder de schil van de citroen en blancheer ze gedurende 3 minuten in kokend water. Hak de bieslook fijn. Verwarm de Boursin Cuisine Slajot & Bieslook in een kook potje (of in de magnetron) op een zacht vuurtje. Stap 2 Snijd de aardappelen in de lengte in tweeën, doe er de Boursin in en leg er een lepel zalmeieren, wat citroenschillen en een beetje bieslook op Stap 3 Serveer onmiddellijk bij een stuk gegrild vlees of gegrilde vis.
TIP

Je kan de zalmeieren vervangen door spekreepjes die je in de pan hebt gebakken of door stukjes gerookte haring of voorgekookte mini-asperges. Breng de asperges op smaak met Boursin Cuisine Champignons, de spekreepjes met Boursin Cuisine Drie Pepers en de gerookte haring met Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden. Alle combinaties zijn mogelijk.

ANDERE RECEPTEN MET DIT PRODUCT

Groentencrumble op Indische Wijze
  • Currently 3.25 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 20 min 30 min
Risotto met bospaddenstoelen
  • Currently 5 out of 5 Stars.
difficultydifficultydifficulty 30 min 30 min

ONTDEK DEZE PRODUCTEN

BOURSIN® CUISINE
Knoflook & Fijne Kruiden
Vind de unieke smaak van de beroemde kaas terug in al uw gerechten.
Ontdek dit product
BOURSIN® CUISINE
Knoflook & Fijne Kruiden Light
Boursin® Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden Light combineert smaak en luchtigheid.
Ontdek dit product