Geschiedenis van Boursin® Films TV FAQ Boursin®

FAQ Boursin®

Vragen over Boursin®

Vanaf welke leeftijd mogen kinderen kaas beginnen eten? Welke hoeveelheid?

De voedingsdeskudingen bevelen aan om met vaste voeding te beginnen vanaf 4 maanden et kaas beginnen geven vanaf hun 8 maanden. (Bron: Hoge Gezondheidsraad)

Welke hoeveelheid kaas moet men per dag eten?

De voedingsdeskudingen bevelen aan om 3 melkproducten per dag te eten, waaronder melk, yoghurts en kaas. Bij kinderen zijn 4 melkproducten per dag aanbevolen.

Mag men Boursin eten als men zwanger is (Listeria...)?

Onze kazen zijn uitsluitend gemaakt op basis van gepasteurizeerde melk, die een thermische behandeling ondergaan op hoge tempertuur. De producten worden in een hygienische omgeving geproduceerd en mogen door zwangere vrouwen gegeten worden. Elke dag worden stalen opgestuurd naar externe labo's. U mag verzekerd zijn over de bacteriologische kwaliteit van de producten.

Waar zijn de producten van Boursin geproduceerd ?

In Pacy sur Eure, in Normandie.

Bevatten de producten van Boursin GGO?

Bel groupe heeft nooit en zal nooit GGO voor de productie van zijn producten gebruiken.

Les produits Boursin® sont-ils ionisés ?

Neen. De ionisatie van voedingsmiddelen is strict gereglementeerd in de Europese Unie, en het is niet toegelaten om melkproducten te ioniseren.

Zijn de verpakkingen milieuvriendelijk?

Boursin doet mee aan het behoud en respect van het milieu. Wij maken deel uit van de Europese instellingen die hiernaar streven: FostPlus voor België. Dit organisme streeft naar het recuperen, sorteren en recycleren van verschillende materialen.

Wat betekent het logo met de omgekeerde pijltjes op het doosje?

Het beteft het "groene-punt" logo dat aanduidt de Boursin wel degelijk een bijdrage levert aan FostPlus, en daarmee meehelpt aan de verwerking van verpakkingsafval in het kader van het behoud van het milieu.

Wat is het adres van de consumentendienst van Boursin?

U moet zich wenden tot de consumentendienst van Bel Group (waar Boursin deel van uitmaakt): FROMAGERIES BEL 
Service consommateur 
B.P.292 08 
75361 Paris Cedex 08 
Ou contact service conso sur www.groupe-bel.com

Bestaat er een Bel website?

Ja. De website van Bel Group: www.groupe-bel.com. U vindt er praktische informatie betreffende: - de geschiedenis van Bel - policy en financiële informatie van Bel Group - de merken van Bel Group - vacatures van Bel Group.

Bestaat er een Bel website?

Ja. De website van Bel Group: www.groupe-bel.com. U vindt er praktische informatie betreffende: - de geschiedenis van Bel - policy en financiële informatie van Bel Group - de merken van Bel Group - vacatures van Bel Group.

Heeft Bel een traceerbaarheids proces?

Overal in de wereld, heeft Bel een traceerbaarheidsproces opgebouwd, waardoor op elk moment, eender waar een exhaustieve lijst kan opgesteld worden van de grondstoffen gebruikt voor de producties, alsook waar elk product dat van de productieband rolt zich bevindt. Deze traceerbaarheid versnelt de identificatie van producten bij eventuele problemen. Het is eveneens een garantie van een hoge reactiviteit.

Het product X is vervallen / is houdbaar tot vandaag / 1/2 of 3 dagen over tijd, kan ik het nog gebruiken?

Wij raden U aan het product X niet na de houdbaarheidsdatum te gebruiken, want de organoleptische kwaliteiten van het product kunnen veranderd zijn. Ter herinnering, de houdbaarheidsdatum is een vooropgestelde datum tot dewelke Boursin zich garant stelt voor de optimale kwaliteit van zijn producten, tot zover aan de bewaringscondities is voldaan.

Waarom zitten er rozijnen in de Boursin Vijgen & 3 Noten?

Rozijntjes zijn toegevoegd om een meer gefruite smaak te geven aan het product. Zo is het eveneens aangegeven op de verpakking.

Wat is de houdbaarheidstijd na opening?

Voor Boursin® Cuisine is de houdbaarheid 10 dagen na opening (melding hiervan op de pot). Voor Boursin® Salade & apéritif is de houdbaarheid 5 dagen na opening (melding hiervan op het doosje). Voor de andere Boursin® producten, en indien U de verpakking steeds zorgvuldig sluit, is de houdbaarheid tot 1 week na de opening.

Hoe kan ik het land van de website veranderen?

Onderaan elke webpagina, vindt u een aflopend menu met de keuze van de verschillende landen.


Questions sur la mécanique du site Boursin®

Wat vindt men nog meer op de website van BEL BELGIUM, buiten een voorstelling van de producten?

Ontdek 10-tal originele recepten, gerealiseerd op basis van Boursin producten. Aangepast aan uw noden, agenda, ...

Ga naar de rubriek "Tips" en ontdek talrijke tips van koks, keuze over ingrediënten, associaties van wijnen, kooktechnieken, ...

Creëer unieke decoraties dankzij onze raadgevingen, en maak van uw dinnerpartys iets speciaals door leuke animaties en een prachtig gedekte tafel.

Op welke manier kan ik op de hoogte blijven van de laatste innovaties, promoties en nieuwe recepten?

Om alle actualiteut over Boursin te kennen, kan u zich inschrijven op onze nieuwsbrief (onderaan de web pagina's ter hoogte van de groene band)

Wanneer is het merk Boursin ontstaan?

Om de geschiendenis, van het merk te kennen, van de creatie in 1957 tot vandaag, en eveneens de bekende tv-spots te bekijken, afspraak in de rubriek "Over ons" op de website www.Boursin.be