Helaas is de Merry Boursin actie afgelopen.
Ben je op zoek naar inspiratie? Dan vind je hier nog alle heerlijke Merry Boursin recepten.
ONTDEK ONZE FEESTELIJKE RECEPTEN
  1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
Hapjes met Gerookte Zalm & Boursin®

Ingrediënten

  • 2 middelgrote aardappelen (200 g)
  • 2 sneetjes gerookte zalm (30 g)
  • 30 g Boursin® Sjalot & Bieslook
  • 1 scheutje olijfolie
  • Sesamzaadjes

Recept

praktische informatie 6 hapjes om te delen Stap 1 Kook de aardappelen gaar in gezouten kokend water gedurende ongeveer 20 à 25 minuten. Prik met een mes in de aardappelen om te testen of ze gaar zijn. Als je het mes er weer gemakkelijk uit kunt halen zijn ze klaar. Verwijder de schil en snij de aardappen in schijven van ongeveer 1 cm dik. Snij met een ronde uitsteker een cirkel van 2,5 cm diameter uit elke schijf. Stap 2 : Bak de aardappelschijven op beide kanten met een scheutje olijfolie. Stap 3 Snij uit de sneetjes zalm cirkels van 2,5 cm diameter met een ronde uitsteker. Montage Smeer ongeveer 5 g Boursin® Sjalot & Bieslook op één kant van de helft van de aardappelschijven en leg er vervolgens een schijfje zalm op. Leg er nog een onbesmeerd aardappelschijfje bovenop. Strooi er ten slotte nog een beetje sesamzaad over. Raad Breng de aardappelen in koud water aan de kook, zo geraken ze binnenin goed gaar zonder uit elkaar te vallen.