Waar bent u naar op zoek ?
 
Cultivez votre jardin… à domicile !

Beleef

Kweek je moestuin... in huis!

Waardeer deze inspiratie : 
  • Currently 3.25 out of 5 Stars.

Delen

Wie slow food zegt, zegt ook lokale consumptie. Dus waarom geen microtuin installeren in je keuken? Kruiden, groenten en zelfs exotische producten: laat de tuin toe in je interieur, tot zelfs op je tafel!

  • Mini espace, maxi récolte
  • Cultivez vos légumes !
  • Mini-ruimte, maxi-oogst

    Een plantenbak in huis, hoe klein die ook mag zijn, maakt een wereld van verschil! Je kunt nu zaaien of planten in huis want maart is de grote maand van de tuiniers. In functie van je kookgedrag opteer je voor een mini-moestuin of een micro-plantenbak op de vensterbank van een balkon. Puristen van de groenteteelt in huis zullen kiezen voor het nec plus ultra: de aeroponische binnentuin waarmee je het hele jaar door kan oogsten!

  • Exotisch!

    Zelfs zonder groene handen kan je in het hartje van de stad echt verrassende producten laten groeien in huis! Wie had gedacht dat je thuis wortelen, courgettes en radijzen kon kweken? En waarom geen citroenmelisse om een exotische aspergesalade te verfrissen, kamomille voor thee, aloë vera voor een apart dessert? Expert(e)s kunnen ook proberen om granaatappel, avocado's en gember in hun tuintje te kweken!

Per email versturen Printen